بازدید کنترل برخورد اتوبوس استان سمنان

بازدید: کنترل برخورد اتوبوس استان سمنان وسیله نقلیه حادثه رانندگی جاده های سمنان پلیس راه سمنان

گت بلاگز اخبار پزشکی شیوع تب کریمه کنگو از سیستان و بلوچستان/ مصرف گوشت قرمز جای نگرانی ندارد ، شرکت دامپزشکی

.مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شرکت دامپزشکی از شیوع بیماری تب کریمه کنگو از استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: اگر دامپزشکان و مردم نکات ب

شیوع تب کریمه کنگو از سیستان و بلوچستان/ مصرف گوشت قرمز جای نگرانی ندارد ، شرکت دامپزشکی

شرکت دامپزشکی: شیوع تب کریمه کنگو از سیستان و بلوچستان/ مصرف گوشت قرمز جای نگرانی ندارد

عبارات مهم : ویروس

.مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شرکت دامپزشکی از شیوع بیماری تب کریمه کنگو از استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: اگر دامپزشکان و مردم نکات بهداشتی و قرنطینه ای را جهت مصرف گوشت قرمز به کار گیرند، هیچ نگرانی ای در این زمینه وجود ندارد و می توان از شیوع زیاد این بیماری جلوگیری کرد.

عباس عباسی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بیماری تب کریمه کنگو ویروسی یکسان بین انسان و دام است که از طریق گردش کنه آلوده به ویروس یا دام آلوده می تواند به انسان انتقال یافته شود به گونه ای که اگر در وقت ذبح موارد و نکات بهداشتی رعایت نشود یا به عنوان مثال دامداری کنه ای را با دست بکشد یا آنکه فردی در بیمارستان آلوده باشد و پرستاران جهت مواظبت از این بیمار نکات بهداشتی را رعایت نکنند می تواند این بیماری به انسان انتقال پیدا کند.

شیوع تب کریمه کنگو از سیستان و بلوچستان/ مصرف گوشت قرمز جای نگرانی ندارد ، شرکت دامپزشکی

وی با اشاره به اینکه نکات بهداشتی و ایمنی از سوی شرکت دامپزشکی به صورت کامل رعایت می شود گفت: گوشت قرمز کشتار شده است آماده توزیع به بازار ابتدا در سردخانه ها با دمای صفر تا ۴- درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری می شود و با توجه به حساس بودن این ویروس، می توان اطمینان یافت که ویروس بیماری کریمه کنگو از بین رفته یا عقیم شده است است که البته مردم نیز به هنگام خرید و مصرف این گوشت باید نکات بهداشتی مورد نیاز را رعایت کنند.

عباسی اعلام کرد: مردم نباید گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز خارج از شبکه های دامپزشکی و بدون مهر تایید این شرکت تهیه و مصرف کنند و باید به نکاتی از جمله نگهداری گوشت قبل از مصرف در دمای حدود ۴- درجه تا ۲۴ ساعت و پخت کامل آن توجه کنند که البته با توجه به فرهنگ مصرف گوشت قرمز در کشور عزیزمان ایران و حساس بودن این ویروس به دمای ۶۵ تا ۸۵ درجه می توان گفت هیچ نگرانی جهت مصرف گوشت قرمز در این بازه زمانی وجود ندارد.

.مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شرکت دامپزشکی از شیوع بیماری تب کریمه کنگو از استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: اگر دامپزشکان و مردم نکات ب

وی خاطرنشان کرتد: بیماری تب کریمه کنگو از سال ۱۳۵۰ در کشور شناسایی شده است است و هم اکنون تنها در استان سیستان و بلوچستان به صورت رسمی گزارش شیوع این بیماری و بروز تلفات انسانی به شرکت دامپزشکی رسیده است و اخباری که از طریق کانال ها و اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … منتشر می شود هنوز منشا رسمی ندارد، ولی جهت جلوگیری از شیوع و گسترش این بیماری باید نکات بهداشتی مدنظر ناظران شرکت دامپزشکی از سوی دامداران و مردم رعایت شود.

واژه های کلیدی: ویروس | بیماری | بهداشتی | دامپزشکی | سیستان و بلوچستان | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs